Menu

torsdag 31. oktober kl 19.00 - kl 20.30

Alla Halganna Kvøld - Allehelgensaften
i Nordatlantisk Hus

Kom med til den færøske tradition, Alla Halganna Kvøld, hvor man mindes og ærer de døde på færøsk vis.

 

Alle kender nok efterhånden til det amerikanske Halloween, men i Nordatlantisk Hus vil vi fejre den færøske tradition og invitere til Allehelgensaften ved at vise, hvordan aftenen fejres på færøsk manér.

Kom med til en magisk lysvandring sammen med den færøske skuespiller, Beinta Clothier, der vil guide dig gennem oplevelser med musik og fortælling, og hvor man sanser den færøske tradition “Alla Halganna Kvøld”.

Lysvandringen starter foran Nordatlantisk Hus kl. 19, hvorefter vi sammen går en tur rundt på Byens Ø. Du vil blandt andet opleve færøske sange, salmer og fortællinger fra Færøerne samt opleve det færøske skibslaug Frigglauget.

Derudover får du muligheden for at mindes dine kære ved forskellige indslag, hvor der vil være plads til alle former for sorg og for deltagere i alle aldre.

Der vil også være mulighed for undervejs at smage på en lille færøsk madpakke, og vi slutter af med kaffe, te og hjemmebagt færøsk kage. Efter arrangementet vil butik "Nordlys - Art, Design & Kunsthåndværk" holde åbent.

 

Det bliver en aften, hvor man sammen mindes de døde til et dybsindigt og smukt arrangement.

 

Dato: 31. oktober kl. 19.00 - 20.30
Sted: Nordatlantisk Hus
Billet: Voksne 65 kr. / Børn er gratis

>> Der er begrænsede antal pladser, og tilmelding er nødvendig for både børn og voksne via betalingslink <<

Tilmeld dig HER