Menu

Erhvervsklubben

I et gensidigt nordatlantisk samarbejde gør vi en aktiv indsats for

at udvikle samarbejde og relationer mellem virksomheder indenfor

erhvervsliv, uddannelse, kunst og kultur.

Nordatlantisk Erhvervsklub er et erhvervsforum etableret i Nordatlantisk Hus for interesserede erhvervspartnere i Danmark, Grønland, Island og Færøerne.

Nordatlantisk Erhvervsklub vil gennem gode arrangementer for medlemskredsen og inviterede gæster øge interessen for og kendskabet til Nordatlanten og skabe grundlaget for et stærkt netværk.

Læs mere om erhvervsklubben her

Kristiansdal

’Det bedste i verden er at komme hjem’ er den følelse, vi ønsker, vores beboere skal have. Vi har mange unge lejere fra andre lande. De skal have en bolig, et hjem hvor det er rart at være, med en god service og en husleje, der er til at betale.

BDO Danmark

BDO er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed og 100 % danskejet og –ledet. Alle vores aktionærer er partnere og arbejder i virksomheden.

Norðfra Danmark ApS

Norðfra (Nordfra) har rødder i Færøernes Nordøer helt tilbage fra 1974, hvor virksomheden startede i bygden Árnafjørður. Nogle år senere flyttede den til Norðdepli, hvor konceptet man kender i dag påbegyndtes. I dag er produktionen i Leirvík, hvortil den flyttede i 2015. Norðfra sælger bæredygtig fisk fanget i det rene nordatlantiske hav og nu også foran Nordatlantisk Hus. Hver torsdag fra 15 - 16.30

Syddansk Universitet

Syddansk Universitet (SDU) er en uddannelses- og forskningsinstitution, som spænder over både klassiske universitetsfag og nye uddannelsesområder.   Vi indgår derfor gerne i nationale og internationale samarbejder og partnerskaber, hvor vi kan skabe værdi sammen med virksomheder, organisationer og offentlige institutioner.

Focus Advokater

Hos os er det en selvfølge, at vi konstant skal udvikle vores ydelser i samarbejde med kunderne. Vi deler gerne ny viden, fordi vi ved, det betaler sig for alle parter. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende møde, når du har spørgsmål/brug for juridisk sparring eller klik ind på www.focus-advokater.dk, hvis du vil vide mere om vores tilgang til juridisk rådgivning.

Micro Matic A/S

Micro Matic A/S er moderselskabet for et konglomerat med en samlet koncernomsætning på DKK 2,6 mia. og 1.700 medarbejdere, hvoraf 1.100 er ansat uden for Danmark. Koncernens produkter fremstilles på fabrikker i Danmark, USA, Kina, Storbritannien, Litauen, Frankrig, Polen, Tyskland og Mexico.

Nanok Consulting

Nanok Consulting ApS er et mindre IT konsulent firma med stor spændvidde grundlagt i 2002. Vi servicerer i dag netværk af mange forskellige størrelser og har i kundekredsen alt fra mindre landbrug, dyrlæge- og kiropraktorklinikker, mellemstore entreprenør– og produktionsvirksomheder til et postordrefirma, der betjener mere end en million europæiske frimærkesamlere og et grønlandsk boligadministrationsselskab med filialerne spredt ud over verdens største ø.

Sundhedsekspressen

Sundhedsekspressen brænder for, at styrke mennesker til selv at kunne fremkalde forandringer hos deres brugere. Vi arbejder i social- og sundhedsvæsenet og i private virksomheder over alt i kongeriget.

Tyr A/S

I TYR har vi fokus på forretningsudvikling, både stratetisk, taktisk og operationelt. Forretningsudvikling kan tage mange former, herunder både finansielle, tekniske og strukturelle, men ikke mindst er de menneskelige kompetencer afgørende. Disse evner skal ses helt fra ledelsen af virksomheden, ned igennem systemet, til den enkelte medarbejder. Lykkes denne kommunikation internt, gør den det højst sandsynligt også eksternt.

Danske Bank

Danske Bank er en nordisk universalbank med stærke lokale rødder og tætte forbindelser til resten af verden. I mere end 145 år har vi hjulpet mennesker og virksomheder med at indfri deres ambitioner. I dag servicerer vi privat- og erhvervskunder samt institutionelle kunder og tilbyder udover bankaktiviteter også livsforsikrings- og pensionsprodukter, realkredit, kapitalforvaltning, ejendomsmæglerservice og leasing.

J.P. Klausen & Co. A/S

Elkonsulenterne Jørn Jørgensen ApS

El-konsulenterne blev etableret i 2002 og er i dag et samarbejde mellem Jørn og Henrik med undervisning og rådgivning til virksomheder indenfor el-branchen i ind- og udland. Undervisningen sker indenfor lovgivning og retningslinier for udførelse og drift af elektriske installationer, maskinanlæg, el-forsyningsanlæg og meget mere. El-konsulenterne tilbyder specielt tilrettede kurser til virksomheder indenfor hele el- branchen: el-installationsvirksomheder, ingeniør- og rådgivningsfirmaer, kraftværker og elforsyningsselskaber, produktionsvirksomheder og mange flere.

Vejle Rejser

Få det maksimale ud af din virksomheds rejsebudget! VR Travels speciale er erhvervsrejser. Siden 1969 har vi rådgivet vores kunder og realiseret deres rejser til destinationer verden rundt.