Menu

TYR ApS

I TYR har vi fokus på forretningsudvikling, både stratetisk, taktisk og operationelt. Forretningsudvikling kan tage mange former, herunder både finansielle, tekniske og strukturelle, men ikke mindst er de menneskelige kompetencer afgørende. Disse evner skal ses helt fra ledelsen af virksomheden, ned igennem systemet, til den enkelte medarbejder. Lykkes denne kommunikation internt, gør den det højst sandsynligt også eksternt.

Når dette går op i en højere enhed, skabes passion, og dette mærkes både intern i virksomheden og eksternt hos virksomhedens interessenter.

HVAD KAN VI TILBYDE?

TYR kan hjælpe dig med at fremme din virksomhed, så du får mest muligt ud af dit arbejde og dine medarbejdere. Vi har erfaringer fra hele Norden, og kan derfor helt sikkert også hjælpe jer.

STIFTEREN AF TYR

Mit navn er Bjarki Mohr. Jeg har over 20 års erfaring i den finansielle sektor, samt 8 år indenfor IT-brancen, og har tidligere haft ledende stillinger indenfor andre produktions- og salgsvirksomheder. Denne erfaring bruger jeg nu til at hjælpe andre.

"For os med tilknytning til erhvervslivet i Nord Atlanten, er Nordatlantisk Erhvervsklub et godt sted at mødes. Her er rig mulighed for at udvikle samarbejde og relationer imellem virksomheder, samtidig med at du kan stifte varige venskaber til personer du deler fælles interesser med”. TYR APS, Bjarki Mohr

 

Læs mere om Tyr ApS på deres hjemmeside

});