Menu
 • MÅNEDENS FOKUS

  Hver måned introducerer vi en ny designer eller vare fra Butik Nordatlanten. Så følg med på butikkens facebook og instagram sider, der bruges til at fortælle mere om butikkens unikavarer.
 • Færøske varer - Joel Cole

  Joel Cole er en amerikansk kunstner, der har bosat sig på færøerne. Han arbejder med nord-amerikanskt træ, formet efter nordisk design og inspireret af de råmaterialer han står med og de nordatlantiske elementer. Køb Joels lysestager i Butik Nordatlanten. Du kan se hans træskulpturer til udstillingen Frænder, der kan ses i Nordatlantisk Hus indtil 12. maj.
 • Færøske varer - Birgit Kirke

  Birgit Kirke er en færøsk kunstner, der har blandt andet udstillet sine malerier i Nordatlantisk Hus. Hun er meget inspireret af den færøske natur og kultur. Til hendes skulpturer, har hun hentet inspiration til myten om sælkvinden. Denne vare kan kun købes i Butik Nordatlanten.
 • Færøske varer - Edward Fuglø

  Edward Fuglø er en af Færøernes store kunstnere. Hans vægmaleri SVANEDRONNINGEN, kan ses i Nordatlantisk Hus' konferencelokale. Vægmaleriet var en gave fra Odenses venskabsby, Klaksvik på Færøerne. Du kan se hans installation og malerier til udstillingen Frænder, der kan ses i Nordatlantisk Hus indtil 12. maj.

Små gaveartikler

Se varer

Plakater

Se varer

Garn og opskrifter

Se varer

Kunst

Se varer

Kunsthåndværk

Se varer

Smykker

Se varer

Skindvarer

Se varer

Tøj

Se varer

Unikavarer

Se varer