Menu

torsdag 23. maj kl 16.00 - kl 21.00

Nordatlantisk Erhvervklub inviterer 

 

Arrangement i anledning af modtagelsen af de syv færøske sejlbåde, der ankommer til Odense havn den 23. maj.  

 

Vi fejrer 100 året for det færøske flag Merkið med historiske sejlskibe, DM i kaproning i færøsk robåd, udstillinger, koncerter, information og meget andet.

i 2019 fylder det færøske flag Merkið 100 år. Det bliver fejret med en 4 dage stor fest i forbindelse med Havnekulturfestivalen 2019.

23. maj: Vi tyvstarter festivalen dagen før den egentlige åbning af havnekulturfestivalen med en færøsk maleriudstilling med Øssur Mohr og Amariel Norðoy og introduktion til Odenses venskabsby Klaksvik. Dagens højdepunkt bliver ankomsten af syv historiske, færøske sejlskibe der ankre op foran Nordatlantisk Hus og byder folk om bord med musik og underholdning.

 

24. maj: Åbent skib på de færøske sejlskibe, musik og underholdning med færøske kunstnere både ved Nordatlantisk Hus og på skibene, spændende færøske varer i butikken og smagsprøver på færøske fødevarer.

 

25. maj: DM i færøsk kaproning, ro opvisning rundt om byens Ø, koncerter med bl.a. det færøske heavy rock band Hamradún og underholdning med Jacob Haugaard samt åbent skib med information og underholdning.

 

26. maj: Åbent skib, færøsk kultur, udstillinger musik både på skibene og i Nordatlantisk Hus , færøske varer i butikken og færøsk md på menuen.

 

Det bliver 4 dage med fuldt fokus på alt færøsk, kom og bliv klogere på øriget i Atlanten.

 

Arrangementet bliver til i et samarbejde mellem Frigg Lauget, Færøsk Forening i Odense, Klaksvik Kommune,Flagsejlning 2019 Merkið, Nordatlantisk Hus

 

});